IV Foro de la Economia del Agua

dimecres, 5 abril, 2017 - 09:00 a dijous, 6 abril, 2017 - 18:59
Geolocation

 

 

El Foro de la Economia del Agua és una iniciativa afavorida per la Universitat d'Alcalá (UAH) i liderada per l'ONU i un grup d'acadèmics en el marc del Programa d'activitats per la Commemoració del IV Centenari de la mort de Miguel de Cervantes, nascut a la Ciutat d'Alcalá d'Henares (Madrid), seu de la Universitat.

La nostra societat assisteix a múltiples reptes sent alguns d'ells de gran transcendència:  l'aigua és, des de diferents vessants, part prioritària de l'agenda política mundial i de l'europea en particular.

Aquest Fòrum té per objectiu promoure un espai independent de reflexió i diàleg sobre el cicle urbà de l'aigua des de l'òptica de la seva gestió, de cara a abordar diferents desafiaments que enfronta el sector i que són de la màxima actualitat i prioritat, no solament a Espanya sinó a nivell mundial.

Web

Programa

Inscripció 


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Article

Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Barcelona ha publicat una guia de recomanacions per millorar la gestió de l'aigua en horts, escocells i jardins tant públics com particulars, en l'actual context de sequera.

Notícia

Una recerca, liderada per la Universitat Autònoma de Madrid i la Universitat d’Alcalá de Henares, ha revelat la presència de microplàstics a l’aigua potable de diverses ciutats espanyoles, tot i que en concentracions que suposen un risc insignificant per a la salut humana. Barcelona destaca com una de les ciutats on es poden trobar rastres d’aquests materials a l’aigua de l’aixeta.

Article

La Comissió de Govern de l'Ajuntament de Barcelona aprova inicialment el pla urbanístic per impulsar la regulació de 31 nous dipòsits pluvials a la ciutat.

Butlletí