Cicle Kosmopolis 17: La literatura del canvi (climàtic)

dimecres, 22 març, 2017 - 18:00 a diumenge, 26 març, 2017 - 20:59
Geolocation

 

 

 

 

 

 

 

El canvi climàtic és una realitat inqüestionable, una espasa de Dàmocles que ja s’ha començat a despenjar. K17 aborda els dilemes i les mutacions als quals ens enfronta l’escalfament global i el gir de sensibilitat envers les intel·ligències no humanes que cal per afavorir una nova ètica ambiental, amb una sèrie d’activitats que reuneix alguns dels grans escriptors de ciència-ficció, científics i artistes de diverses disciplines. Per saber-ne més, llegiu aquest article.DESCARREGA EL PROGRAMA (PDF)

 

Dimecres 22

VEURE PREUS I DESCOMPTES

Dijous 23

VEURE PREUS I DESCOMPTES

Divendres 24

VEURE PREUS I DESCOMPTES

Dissabte 25

VEURE PREUS I DESCOMPTES

Organitza

 

Centre de Cultura Contemporània de Barcelona  

 

Amb el suport de

Diputació de Barcelona Ajuntament de Barcelona

 

Col·laboren

Literature Across Frontiers El Periódico


 

Municipis: 
Categories: 
Terra

Relacionats

Article

La Conferència "Tinguem Cura del Planeta" celebra la seva 10a edició reivindicant el paper decisiu del jovent per transformar el món.

Article

Actualment la xarxa Endolla Barcelona arriba a tots els barris de la ciutat i posa a disposició de la ciutadania una xarxa de 1.000 punts de càrrega alimentada amb energia 100% renovable. El servei té 3.300 usuaris actius i una mitjana de 14.000 recàrregues mensuals

Notícia

El Pla de mobilitat urbana (PMU) és el full de ruta de les polítiques de mobilitat a Barcelona per als pròxims sis anys. Entre abril i juny hi haurà un període de debat amb una dotzena de trobades amb entitats per abordar aspectes concrets de la mobilitat, com l’accessibilitat, el gènere, la sostenibilitat i la mobilitat sanitària o l’escolar.

Butlletí