ExcursioNETES dels joves Queix

14/02/2017 - 08:57

Per a les persones que volen fer senderisme, gaudir de bona companyia i tenir cura alhora del medi ambient, el Casal de Joves Queix proposa apuntar-se a les seves excursioNETES. Són sortides a la natura per conscienciar-se en la cura de l’ecosistema mentre es recullen les deixalles dels camins llençades pels incívics.

Les excursioNETES són gratuïtes per als joves del Queix, però s’hi pot apuntar qualsevol persona. Són caminades curtes amb poc desnivell, perquè l’objectiu no és fer cap cim, sinó recollir la brossa que troben pel camí per després reciclar-la en les poblacions per on passen. Per aquest motiu també demanen la col·laboració dels ajuntaments i veïns dels pobles que visiten, animant a la gent local a ajudar en la neteja del bosc.

El projecte és continuació d’una idea inicial d’una persona propera al casal, però per circumstàncies les excursions van quedar aturades i fa dos anys el Casal de Joves Queix va assumir el projecte. La intenció és fer una excursió cada mes. Aquestes són les properes:

  • Cerdanyola del Vallès – Canyelles – 9 km (10/04/2016)
  • Tordera – Blanes – 9 km (04/06/2016)
  • Circular a Monistrol de Montserrat – 10 km (27/11/2016)

 

Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Notícia

Manifesta 15 Barcelona s’expandirà més enllà del centre de Barcelona i arribarà a la serra de Collserola, el Prat-Delta del Llobregat i el riu Besòs anomenats ‘nodes geogràfics’.

Article

OnEarth és una aplicació de realitat mixta, desenvolupada per quatre estudiants de Batxillerat del Col·legi Padre Damián de Barcelona, que pretén desafiar els usuaris a prendre accions concretes per reduir la seva petjada de carboni i protegir el medi ambient.

Notícia

Més d'un centenar de persones van omplir la Sala Francesca Bonnemaison en una celebració en què es va comptar amb una ponència inspiradora sobre decreixement i reconnexió amb la natura, amb la taula rodona “La Xarxa en transformació” i amb el reconeixement de les Bones Idees per canviar món 2022. Voleu descobrir-ne tots els detalls?

Butlletí