Taller participatiu: Bones pràctiques de les entitats ambientals en el marc del pacte local per a la recollida selectiva i reciclatge

dimecres, 15 febrer, 2017 - 15:30 a 18:15
Aula Bosc del Turull
Geolocation

L’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac) està elaborant un estudi que consisteix en la identificació de bones pràctiques en la prevenció, la recollida selectiva i el reciclatge per part de les entitats del TSAcat.

Aquest estudi, encarregat per Ecoembes, estarà emmarcat en un futur Pacte Local de Municipis per a la prevenció, la recollida selectiva i el reciclatge, el qual té l’objectiu d’incrementar els nivells de recollida selectiva a Catalunya. El Pacte es una iniciativa de l’Agència Catalana de Residus, Ecoembes, Ecovidrio i altres institucions.

Hem organitzat un taller participatiu el dia 15 de febrer per a conèixer les bones pràctiques que fan les entitats del TSAcat en aquest sentit, i per a recollir opinions i propostes de les entitats sobre la gestió dels residus i sobre com l’administració pot implicar les entitats en aquest tema. Totes les propostes i reflexions que es generin en aquest taller s’inclouran en l’estudi.

La dinamització del taller anirà a càrrec de la SCEA (Societat Catalana d’Educació Ambiental)

Més informació, programa i inscripcions.


 

Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

La jornada “Fem camí cap al residu zero” de l'Ajuntament de Barcelona mostra algunes de les experiències d’èxit de prevenció de residus que ja són realitat a la ciutat

 

Notícia

L'Ajuntamment de Barcelona ha posat en marxa un nou servei gratuït de recollida de roba a domicili. L’objectiu és passar de l’11% de roba reutilitzada actualment al 15% durant el 2027. El sector tèxtil és una de les indústries amb més impacte ambiental i climàtic: la quarta en consum de matèries primeres i aigua, i la cinquena en emissió de gasos amb efecte d’hivernacle.

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona ha anunciat la reducció del 10% del preu públic de recollida de residus per comerços i empreses a les activitats que estiguin aplicant mesures d’eliminació o reducció dels plàstics d’un sol ús.

Butlletí