Conferència: L'aigua potable al món; reptes del segle XXI

dijous, 2 febrer, 2017 - 18:00
Aula de l'Aigua. C/Concepció, 14 Sabadell
Geolocation

Conferència de Ramon folch. Doctor en biologia i socioecòleg. President d'ERF i Conseller d'Aigües de Barcelona.

Forma part d'un cicle de conferències de febrer a juny. Adjunt informació sobre el cicle.

Organitzador: 
Aigües de Sabadell
Contacte: 

Cal confirmar assistència prèvia a fundacio@cassa.es

Etiquetes: 
AdjuntMida
PDF icon poster_aigua_i_mon.pdf971.06 KB

Relacionats

Article

L’any passat, durant els mesos de gener, febrer i març de 2019, el centre d’informació La Mongia va exposar el treball “Les fonts del Montseny”, un recull obra del Dr. Oscar Farrerons i el fotògraf Adrià Corella. Es tracta d’un ambiciós projecte viu que vol recollir totes les fonts del massís del Montseny.

Notícia

La taula s’ha constituït amb un doble objectiu consensuat per totes les parts. Per una banda, es pretén aportar solucions en les matèries de les quals la competència és directa dels participants, com convenis, adaptacions legislatives i regulacions laborals i, per l’altra, poder traslladar conclusions de la taula a altres entitats no vinculades directament a la gestió de l’aigua en qüestions com la morositat, la pobresa energètica, la vinculació d’increments salarials de les empreses públiques a la Llei de Pressupostos de l’Estat, entre d’altres.

Article

Emmarcat en l’estratègia per fer front a l’Emergència Climàtica, l’objectiu és minimitzar els seus efectes i assegurar el subministrament d’aigua a la població.

Butlletí