Sant Fruitós de Bages comptarà amb una zona pública de recàrrega de vehicles elèctrics

20/01/2017 - 11:56

Punt de recàrrega elèctrica, en aquest cas a Girona

Sant Fruitós de Bages estrenarà properament el primer punt públic de recàrrega de vehicles elèctrics al municipi per tal d’oferir un servei més als ciutadans i alhora fomentar la implantació de vehicles menys contaminants.

 

Aquest punt estarà ubicat a la carretera de Vic a l’alçada del número 96, a les immediateses del Cobert de la Màquina de Batre.

Aquest punt de recàrrega públic serà de càrrega semi-ràpida, és a dir, permetrà carregar completament un vehicle en un termini aproximat de dues hores. L’estació de recàrrega permetrà que sigui utilitzada per 2 vehicles de forma simultània i la recàrrega serà gratuïta. Els usuaris que vulguin fer ús d’aquest punt hauran de disposar d’una targeta que s’entregarà a l’ajuntament a tothom qui ho sol·liciti o bé podran fer-ne ús amb una targeta per recàrrega de vehicles elèctrics d’altres municipis.

A banda, l’ajuntament també instal·larà 2 punts més de recàrrega destinats als vehicles municipals elèctrics de la seva pròpia flota. Un d’ells estarà ubicat a la nau de la brigada municipal i l’altre es situarà a l’aparcament de l’ajuntament. Aquests 2 nous punts serviran per la recàrrega dels vehicles elèctrics municipals.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Sant Fruitós de Bages fa una clara aposta per fomentar l’eficiència energètica i la mobilitat sostenible i fa un pas endavant cap a la implantació de l’ús del vehicle elèctric que permetrà reduir la contaminació ambiental generada pels vehicles de combustió.


 

Etiquetes: 
Categories: 

Relacionats

Article

L'Institut Català de l'Energia difon aquesta infografia amb els conceptes i les dades claus sobre el vehicle elèctric!

Article

L’empresa municipal Reus Mobilitat i Serveis gestiona la xarxa de 14 estacions de recàrrega ubicades als aparcaments municipals i a la via pública. 

Butlletí