Jornada sobre compra agregada d’energia als Polígons d'Activitat Econòmica (PAE)

dijous, 2 febrer, 2017 - 09:30 a 11:30
Hotel Sercotel Ciutat de Montcada
Geolocation

Els Ajuntaments de Montcada i Reixac i Ripollet organitzen aquesta jornada que se centrarà en la compra agregada d’energia per estalviar costos i per a la millora de la competitivitat empresarial dels PAE. Durant la jornada es presentaran casos d’èxit d’àmbit català i espanyol.

La jornada tindrà lloc a l’Hotel Sercotel Ciutat de Montcada el proper dijous dia 2 de febrer, de 9:30 a 11:30 h.

 

Per ampliar aquesta informació, accedir al programa i sol·licitar la inscripció a la jornada podeu clicar aquí.

 

 

 

 

Actualment a Catalunya i a Espanya existeixen nombroses iniciatives d’empreses i organitzacions que s’han agrupat per comprar energia, aconseguint un estalvi significatiu en els seus costos. Amb l'objectiu de millorar la competitivitat dels polígons del territori presentem en aquesta jornada una eina que contribuirà a reduir els seus costos energètics. La jornada ens permetrà conèixer més a fons les experiències d’èxit que existeixen i saber com funcionen.
Jornada adreçada a les empreses ubicades a Polígons d'Activitat Econòmica de Montcada i Reixac i Ripollet.

Programa:

- Benvinguda per part dels representants de l'Ajuntament de Montcada i Reixac i de l'Ajuntament de Ripollet

- Ponència "Compra agregada d'energia per estalviar costos. Casos pràctics de Catalunya i Espanya" per part de José Enrique Vázquez Martínez, gerent de Bioquat, Consultoria Energètica i Mediambiental, s.l., i President de Grup de Gestors Energètics de Catalunya. Enginyer Ambiental per la Universitat Politècnica de Catalunya, Diplomat en Enginyeria Ambiental per l'Escola d'Organització Industrial, Llicenciat en Biologia per la Universitat de Barcelona, professor col·laborador en gestió energètica de l'Escola Tècnica Superio d'Enginyers Industrials, UPC de Barcelona, Universitat de Barcelona, Institut Tècnic de Sarrià. 

- Dinàmica de treball entre les empreses assistents i l'expert

 

Jornada Compra agregada d'energia per estalviar costos. Casos pràctics a Catalunya i Espanya
Dia: Dijous, 2 de febrer, de 9.30h a 11:30h Lloc: Hotel Sercotel Ciutat de Montcada    
Per a més informació:
Promoció Econòmica i Ocupació
C/ Alt de Sant Pere, 73
Telèfon: 935 648 505
A/e: empresa@montcada.org
www.montcada.cat
www.facebook.com/promocioeconomicamir               

Aquesta jornada està emmarcada en el projecte de PAEs 2016, subvencionat per la Diputació de Barcelona.

 

Categories: 
Compra verda/Consum
Economia
Energia

Relacionats

Article

Pactes verds en temps de pandèmies s’ha redactat i actualitzat en aquest context complex, inquietant, incert i, per a algunes persones, dramàtic. La seva intenció neix de la certesa que, tot i viure en un moment d’intersecció d’emergències (sanitària, climàtica, ambiental, feminista, etc.) i de restriccions de tot tipus (confinaments totals, parcials, perimetrals, tancaments sectorials, tocs de queda, etc.), cal no ser meres espectadores del futur que ha de venir. Aquesta publicació de l'Observatori del Deute per la Globalització, escrita per Alfons Pérez, és una crítica al GreenNewDeal i vol crear consciència crítica de cara als reptes globals del segle XXI. Es pot aconseguir de manera gratuita a la web de l'ODG.

Opinió

Estem en emergència climàtica, a més a més de sanitària. Fa un any ho teníem molt clar, ara hi continuem insistint perquè les emissions de gasos amb efecte hivernacle s’han reduït lleugerament enguany, però la concentració de CO2 a l’atmosfera segueix creixent sense para

Notícia

Després de realitzar els informes corresponents, més de cent empreses que participen al projecte Pro-energia Osona podran estalviar-se en conjunt uns 157.000 euros, un 15% respecte als preus que tenen actualment, amb les tarifes obtingudes per les comercialitzadores Electra Caldense i Peusa.

Butlletí