Fixa’t en què llences al contenidor de vidre

17/01/2017 - 09:57

"Fixa't en què llences" és una campanya de sensibilització de la Mancomunitat La Plana que té com a objectiu evitar que dins dels contenidors de vidre hi vagin a parar objectes que no són envasos, com les bombetes, els miralls o els vidres de les finestres.​

La Mancomunitat La Plana, ha iniciat una campanya de sensibilització per a millorar la recollida selectiva del vidre que externament es visualitzarà amb l’aspecte dels contenidors i del camió que recull el vidre als pobles que formem part de la Mancomunitat La Plana.

Fa molts anys que es recull selectivament el vidre a Catalunya. Actualment de mitjana es recullen 80 grs/hab/dia. Cal destacar que als municipis mancomunats es recull més del doble de la mitjana catalana. Tot i això, s’ha volgut fer aquesta campanya per millorar tant la quantitat com la qualitat del que es recull. Es vol evitar que dins dels contenidors de vidre hi vagin a parar objectes que no són envasos, com les bombetes, els miralls o els vidres de les finestres.


 

Categories: 
Municipis: 
Osona
Vallès OrientalAiguafreda

Relacionats

Article

La Mancomunitat La Plana, a Osona, està portant a terme un projecte contra el malbaratament alimentari amb el lema Amb el menjar no s'hi jugar.

Article

La Generalitat de Catalunya ha iniciat la segona onada de la campanya informativa “Reciclem bé. Separem bé”, per fomentar la recollida selectiva dels residus domèstics.

Article

Amb l’eslògan ‘Si vols ajudar, només has de reciclar’ els diners que s’estalviïn en la recollida de residus es destinaran a combatre els efectes de la crisi sanitària.

Butlletí