Procés participatiu sobre el servei de recollida de residus i neteja a El Prat

03/01/2017 - 08:17

L'any 2017 es renovarà la contracta de recollida selectiva de residus i neteja viària de El Prat de Llobregat. Per això, des de l'Ajuntament del Prat de Llobregat inicia un procés de participació ciutadana per saber què en pensa la ciutadania del servei actual. 

Per fer-ho, només cal seleccionar la icona Neteja o Recollida del web i omplir la fitxa amb les dades bàsiques que es demanen, explicant la proposta. Es poden omplir tantes fitxes com es vulgui: com més participació, millor servei.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatEl Prat de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La normativa regularà aspectes com la recollida selectiva dels residus, la prevenció, l’obtenció i reutilització de recursos i la neteja viària

Article

Per intentar que  l’educació ambiental i a favor de la sostenibilitat continuï sent present als centres educatius durant el confinament, l'Ajuntament de El Prat de Llobregat envia periòdicament un butlletí amb recursos perquè el professorat el pugui treballar als centres educatius.

Article

Durant aquests dies, en passar més temps a casa, els nivells de consum energètic augmenten. Per això, encara pren més rellevància poder ajustar la potència elèctrica que tenim contractada a les nostres necessitats reals i estalviar diners a finals d’any.

Butlletí