Compromís pel Clima a Barcelona

23/11/2016 - 13:49

El web #Barcelonapelclima presenta totes les accions de l'Ajuntament de Barcelona i 800 entitats estan duent a terme, de manera individual i col·lectiva, per fer front al canvi climàtic en el marc del Compromís pel Clima de Barcelona.

En el marc de la celebració a París de la COP 21, la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 (nascut del moviment global Agenda 21) va decidir anar un pas més enllà i marcar uns objectius ambiciosos de mitigació i adaptació i concretar les accions climàtiques a curt i llarg termini  per assolir-los.  Aquests objectius i projectes es recullen en el Compromís de Barcelona pel Clima i en tot un seguit d'accions i projectes concrets que s’expliquen en profunditat en aquesta web.

Les més de 800 organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible i del Compromís de Barcelona pel Clima treballen per mitigar el canvi climàtic en benefici de tots. I ho fan en matèria de mobilitat, residus, verd, consum i energia, mitjançant iniciatives, projectes i propostes de tot tipus amb l'objectiu de frenar el canvi climàtic.

Descobreix què fan. Hi ha moltes bones idees per conèixer i adoptar en el teu dia a dia. Frenar el canvi climàtic, és cosa de tots.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Després de mig any d'aquesta declaració i de la crisi provocada per la COVID-19, es presenta un nou informe que, entre d'altres, recull l'anàlisi de l’efecte del confinament en les emissions de gasos amb efecte d’hivernacle i altres variables ambientals. Alhora, també s'han presentat noves projeccions climàtiques que s’ha generat els darrers mesos i els diferents escenaris de reducció de consum d’energia i de les emissions per a l’any 2030 d’acord amb els nous objectius de reducció de la Declaració.

Article

Coincidint amb el 10é aniversari del reconeixement del Dret Humà a l’Aigua i el Sanejament per part de l’Assemblea General de les Nacions Unides, l'Ajuntament de Barcelona ha organitzat una sessió en línia amb Leo Heller, relator de les Nacions Unides pel Dret a l’Aigua fins el novembre passat i autor d’aquest informe, i a Pedro Arrojo Agudo, el nou relator que ha agafat el relleu de Heller.

Article

El Servei de Documentació d’Educació Ambiental (SDEA) recomana 7 llibres per conèixer a fons el repte de la gestió dels residus i descobrir què podem fer nosaltres per generar-ne menys, dins la Setmana Europea de Prevenció de Residus.

Butlletí