Compromís pel Clima a Barcelona

23/11/2016 - 13:49

El web #Barcelonapelclima presenta totes les accions de l'Ajuntament de Barcelona i 800 entitats estan duent a terme, de manera individual i col·lectiva, per fer front al canvi climàtic en el marc del Compromís pel Clima de Barcelona.

En el marc de la celebració a París de la COP 21, la xarxa de signants del Compromís Ciutadà per la Sostenibilitat 2012-2022 (nascut del moviment global Agenda 21) va decidir anar un pas més enllà i marcar uns objectius ambiciosos de mitigació i adaptació i concretar les accions climàtiques a curt i llarg termini  per assolir-los.  Aquests objectius i projectes es recullen en el Compromís de Barcelona pel Clima i en tot un seguit d'accions i projectes concrets que s’expliquen en profunditat en aquesta web.

Les més de 800 organitzacions membres de la xarxa Barcelona + Sostenible i del Compromís de Barcelona pel Clima treballen per mitigar el canvi climàtic en benefici de tots. I ho fan en matèria de mobilitat, residus, verd, consum i energia, mitjançant iniciatives, projectes i propostes de tot tipus amb l'objectiu de frenar el canvi climàtic.

Descobreix què fan. Hi ha moltes bones idees per conèixer i adoptar en el teu dia a dia. Frenar el canvi climàtic, és cosa de tots.


 

Categories: 
Municipis: 
BarcelonèsBarcelona

Relacionats

Article

Les fotos i vídeo guanyadors dels Climate Awards es poden veure al metro de Barcelona

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Butlletí