Arriba la R-Festa 2016

diumenge, 27 novembre, 2016 - 10:30
Entre Travessera de Gràcia i Rosselló
Geolocation

Ja la tenim aquí un any més! El 27 de novembre, a partir de les 10:30 h, torna la R-Festa al Pg. Sant Joan de Barcelona, entre Travessera de Gràcia i Rosselló.

Hi trobareu un mercat de segona mà de La Puça de Gràcia, parades dels professionals de la reparació, tallers pràctics de prevenció de residus, els jocs de Guixot de 8, música amb instruments elaborats de palets, botigues que reutilitzen objectes...i més coses que segur que us agradaran.

Ens hi retrobem?




 

Organitzador: 
Millor que Nou - AMB
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

El projecte ‘Economia circular comunitària’ sensibilitza sobre la importància d'introduir petits canvis en els nostres hàbits de consum com gestionar els residus o comprar productes de proximitat.

Notícia

Prop de 60 persones participen en la darrera jornada del Compromís Barcelona Plàstic Zero, on es van compartir bones pràctiques i diferents organitzacions de la ciutat van poder teixir aliances entre elles. L'Ajuntament de Barcelona ofereix una reducció del preu públic de recollida de residus comercials en cas d'aplicar accions de reducció o eliminació dels plàstics d'un sol ús.

Notícia

Investigadors de la UPC treballen en el disseny i fabricació d'esculls artificials a partir de material de rebuig de la indústria, per ser reproduïts a gran escala amb impressió 3D. L’objectiu és protegir els entorns costaners dels efectes del canvi climàtic i accelerar la restauració dels ecosistemes danyats amb solucions d’economia circular

Butlletí