Jornades tècniques de Fauna Urbana a Barcelona - FUB-

divendres, 21 octubre, 2016 - 16:00 a diumenge, 23 octubre, 2016 - 13:59
Sala d'Actes de la Biblioteca Sagrada Família, especialitzada en ciència i medi ambient.
Geolocation

Les Jornades tècniques tenen per objectiu fomentar un debat i un intercanvi d'informació sobre la gestió de la fauna urbana i periurbana amb persones relacionades amb el control i la gestió de la mateixa, protectores d'animals, professionals del sector i persones interessades en la temàtica, entre d'altres.

Es duràn a terme en format intensiu i servirà per donar, d'una banda, una visió àmplia de diferents grups d’animals que viuen a la ciutat, abastant aspectes legals, de gestió de fauna urbana i periurbana i, d'altra banda, temes sobre la conservació i recuperació de fauna.

Està destinada a persones interessades en el tema, que treballen en aquest àmbit, mestres, educadors o estudiants de matèries afins i s'entregarà un certificat d'assistència i aprofitament a cadascuna de les persones participants. S'ha fet la petició al Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya per al reconeixement d'aquesta activitat formativa per als mestres.

 

Organitzador: 
Ajuntament de Barcelona i entitats
Categories: 
Biodiversitat

Relacionats

Notícia

La Regidoria de Sostenibilitat ha posat el nou projecte de ciència ciutadana per fer un seguiment de les poblacions de papallones diürnes i així poder a avaluar i entendre la biodiversitat urbana.

Notícia

Ciència ciutadana pel bé dels insectes

Butlletí