8a edició del Mercat de Segona Mà a Caldes d'Estrac

diumenge, 23 octubre, 2016 - 09:00 a 15:00
Geolocation

Un cop més Caldes es prepara per a una nova edició del Mercat de Segona Mà, una autèntica crida a tots aquells que aposten per una forma de consumir alternativa al llegat capitalista tot fomentant els valors del reciclatge i la cura del medi ambient.

Es celebrarà el diumenge 23 d'octubre entre les 9h i les 14ha l'esplanada de Can Muntanyà, i una de les activitats destacades de la jornada serà el taller infantil de reciclatge que té com a objectiu conscienciar als infants sobre la importància de la reutilització dels materials enfront a una despesa que degrada la natura. El taller es celebrarà a partir de les 11h fins les 13:30h.

El Mercat de Segona mà és una iniciativa de l’Àrea de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Caldes d’Estrac en col•laboració amb Sèrie B Market, que es va engegar al 2013. Els interessats en inscriure’s en el mercat poden fer-ho a través del web www.seriebmarket.com  .


 

Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Article

El documental “Molta Merda” està produït pel Consorci per al Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM), presentat per Quim Masferrer i pertany a la campanya de conscienciació “Recicla i guanyaràs”

Notícia

La policia, juntament amb la brigada, busca els infractors que no reciclen bé obrint les bosses de deixalles.

Notícia

Els objectius europeus i la normativa vigent marquen que aquest 2020 s’haurien de recollir de forma selectiva el 50 % dels residus que es generen.

Butlletí