El Delta del Llobregat, un espai natural pel Dia Mundial dels Ocells

10/10/2016 - 09:37

Al Delta del Llobregat s'hi observen més de 350 espècies d'ocells diferents. Les pinedes, les platges naturals i els aiguamolls d'aquest paratge són uns hàbitats idonis per a les aus.

El Dia Mundial dels Ocells és un bon moment per reclamar la preservació i recuperació d'aquest ecosistema.

El Dia Mundial dels Ocells és una efemèride que es celebra a molts països del món, reivindicant el paper de les aus en els diferents ecosistemes i la necessitat de protegir-les. En el cas del delta del Llobregat, no sols ens serveix per a difondre els valors de les aus, sinó també per a donar a conèixer la gran varietat d’espècies que es poden observar als diferents ecosistemes del delta.

Imatge de complement  

El Consorci del Delat de Llobregat ofereix un servei de guiatge ornitològic especialitzat destinat a birdwatchers, que es centra en l'observació de les espècies d'ocells més significatives del Delta del Llobregat i difícils de veure en altres països europeus. L'horari i punts d'interès és flexible i es consensua prèviament amb el client. 

Imatge de complement


 

Categories: 
Municipis: 
Baix Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Hàbitat és una guia d’activitats per a l’educació ambiental que pretén abordar la tasca educativa partint de l’experiència vivencial. S’utilitza l’activitat, el joc, la simulació i la implicació, fins i tot física, en la modelització dels processos com a suport del diàleg amb la realitat.

Article
El Calendari del Delta abandona el paper i passarà a ser digital

Enguany, el calendari està dedicat als Hàbitats de marge del delta del Llobregat, amb una selecció d'imatges que mostren les plantes i els animals que viuen en els marges de camins i camps, talussos i bardisses. 

Article

Aquesta guia és un instrument de treball per als equips dels centres educatius que volen impulsar l’educació per la sostenibilitat. Està escrita per les persones que treballen al programa Escoles + Sostenibles de Barcelona pensant en els centres de la xarxa, i especialment en aquells que hi participen per primera vegada. La tasca del programa Escoles + Sostenibles és oferir acompanyament i suport als centres educatius que tenen la voluntat de fer canvis —més enllà d’accions puntuals o setmanes temàtiques— amb l’horitzó d’adoptar un enfocament integral de centre cap a la sostenibilitat.

Butlletí