Jornada tècnica: Mobilització de biomassa local per a usos tèrmics i prevenció d’incendis al Vallès Occidental

dijous, 13 octubre, 2016 - 16:30 a 19:30
Geolocation

El Consell Comarcal del Vallès Occidental (CCVOC) i el Centre de Recerca Ecològica i Aplicacions Forestals (CREAF) van signar l’any 2015 un conveni de col·laboració en el marc del projecte europeu de recerca SIMWOOD de mobilització de fusta que incorpora el projecte Boscos del Vallès com a prova pilot.

El projecte Boscos del Vallès neix el 2013 amb la voluntat de fusionar l’ús de la biomassa forestal amb els objectius de prevenció d’incendis al Vallès Occidental, intentant acompanyar l’estructuració del mercat de la biomassa a la comarca. Incidint en l’objectiu de la prevenció d’incendis, estem treballant en la identificació i situació de les zones estratègiques d’actuació per a reduir el risc d’incendi a la comarca i consensuar, si s’escau, les mesures a aplicar-hi. L’ objectiu de la jornada és comunicar a la societat vallesana les estratègies del Consell Comarcal al voltant d’aquesta iniciativa. 

PROGRAMA I INSCRIPCIONS


 

Etiquetes: 
Categories: 
Energia

Relacionats

Article

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha realitzat aquest estiu dos projectes energètics que han comportat el canvi de la il·luminació de les escoles públiques i la instal·lació d’una planta fotovoltaica a l’Escola Bernat de Mogoda.

Butlletí