Jornada "Reptes i adaptacions de l’agricultura al canvi global"

dijous, 29 setembre, 2016 - 09:30 a 13:30
Sala Veyrat - Fira de Lleida Camps Elisis
Geolocation

El canvi climàtic pot augmentar la temperatura de manera local o general. A nivell regional, no totes les àrees del món es veuran afectades per les mateixes condicions ambientals del canvi i, en conseqüència, els sectors més exposats seran potencialment més vulnerables al canvi climàtic, tant per pèrdues directes de la productivitat agrícola (producció inferior) o d’una manera indirecta (augment de costos de producció).

Programa

Inscripció: La jornada és gratuïta, però cal inscriure's abans del 26 de setembre a través del Servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt (places limitades).

En el marc de les jornades tècniques de la:


 

Organitzador: 
IRTA. Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.
Municipis: 
AdjuntMida
PDF icon PROGRAMA345.78 KB
Categories: 
Agricultura
Canvi climàtic

Relacionats

Article

La Paeria ha posat en marxa el programa “Stop Emergència Climàtica: Estalviar per ajudar”, una iniciativa dirigida als centres escolars de Lleida, per aprendre a estalviar energia i recursos, reflexionar sobre els estils de vida insostenibles, i fomentar l’empatia i la cura mútua, especialment cap a les persones més vulnerables de la nostra ciutat.

Notícia

La Paeria ha constituït avui el grup tècnic de treball per a impulsar l’Estratègia de l’Energia de Lleida per a complir amb els compromisos de reducció d’emissions per a mitigar el canvi climàtic, que comptarà amb la coordinació de la catedràtica de l’Escola Politècnica Superior de la Universitat de Lleida, Luisa F. Cabeza.

Article

El municipi de la Noguera és un dels primers de Catalunya que subministra llum als veïns amb plaques solars públiques

Butlletí