Exposició "Adéu Soroll" a Mataró

dissabte, 8 setembre, 2018 - 00:00 a dissabte, 29 setembre, 2018 - 23:59
Biblioteca Antoni Comas. Mataró

L'exposició Adéu Soroll de la Diputació de Barcelona té com a objectiu fonamental la conscienciació ciutadana sobre el fet de la contaminació acústica, com afecta la qualitat de vida de les persones i la forma de combatre-la.

Públic: Públic escolar (cicle mitjà i superior d’educació primària, educació secundària obligatòria i post obligatòria i nivells equivalents), públic general i col·lectius interessats.

Objectius: L’exposició Adéu, soroll! té com a objectiu la sensibilització sobre la contaminació acústica, com afecta la qualitat de vida de les persones i la forma de combatre-la.

No us perdeu la Guia didàctica de l'exposició per saber-ne més sobre soroll.


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Etiquetes: 
Municipis: 
Categories: 
Educació ambiental

Relacionats

Notícia

Vuit centres educatius de L’Hospitalet han participat enguany en la Marató   La campanya s’ha dut a terme durant tot el mes de febrer, amb l’objectiu de fomentar bones pràctiques en l’ús i el consum eficient de l’energia i l’aigua en un context d’emergència climàtica

Article

La iniciativa vol posar en valor l’espai verd més emblemàtic de la ciutat, que aplega més d’un miler d’arbres només a la zona ampliada a principis d’aquest segle. S’ha senyalitzat un recorregut que identifica 51 espècies amb informació i il·lustracions de cadascuna d’elles. Les fitxes descriptives d’aquests exemplars es poden consultar també al web municipal.​

Notícia

Aquesta serà un dels reptes a debat al congrés ACUSTICAT, el gran punt de trobada de l’acústica catalana que se celebrarà els dies 24 i 25 d’abril a Manresa. Ja es pot consultar el programa.

Butlletí