Exposició "Treballem per una energia sostenible" a Mollet del Vallès

dilluns, 26 setembre, 2022 - 00:00 a diumenge, 9 octubre, 2022 - 23:59

Treballem per una energia sostenible és una exposició lleugera integrada pers sis lones desplegables (roll-up). L’exposició s’inscriu en el marc del Pacte dels Alcaldes pel Clima i l’Energia, promogut per la Unió Europea. El Pacte és una projecte que atorga als municipis la iniciativa de la mitigació i l’adaptació al canvi climàtic, a través d’actuacions com ara la promoció de l’eficiència energètica als equipaments municipals i també a les llars.

L’Oficina d’Educació i Promoció Ambiental de la Diputació de Barcelona ha creat aquesta exposició. L’exposició Treballem per una energia sostenible vol donar a conèixer les actuacions sobre estalvi i eficiència energètica que es poden dur a terme a nivell individual en àmbits com l’ús d’electrodomèstics, la il·luminació, la climatització i el transport per a reduir les emissions de gasos d’efecte d’hivernacle i contribuir a la lluita contra el canvi climàtic.

L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana Europea de l’Energia

Visita guiada: data pendent de concretar

Amb el suport de la Diputació de Barcelona.

L’exposició es realitzarà en el marc de la Setmana Europea de l’Energia

Visita guiada: 29 i 30 de setembre. Visites guiades amb alumnes de l’IES Vicenç Plantada i de l’INS Aiguaviva.
 


I si no pots anar-hi, aquí tens la versió virtual!


 

 

 

 

 


 

Organitzador: 
Diputació de Barcelona
Categories: 
Educació ambiental
Energia

Relacionats

Notícia

Donar a conèixer les diferents iniciatives que es fan a Mollet en l’àmbit de medi ambient i sostenibilitat, aquest és un dels objectius de la ‘Festa Verda i de la Biodiversitat‘ que impulsa l’Ajuntament de Mollet.

Notícia

Sis centres educatius de L’Hospitalet participen en la VIII Marató RE-M de l’Energia. A Granollers el projecte es duu a terme a 5 equipaments municipals.

Article
 

S’inicien les obres d’instal·lació de les primeres plaques solars del projecte Mollet Solar a l’Escola Can Besora. 

 

Butlletí