Mercat d´Intercanvi de roba i complements a Santa Margarida i els Monjos

dijous, 23 juny, 2016 - 10:00 a divendres, 24 juny, 2016 - 09:59
Geolocation

Santa Margarida i els Monjos acollirà aquest proper diumenge dia 23 el segon Mercat d’Intercanvi de roba i complements.

El Mercat es durà a terme de les 10 del matí fins a les 2 del migdia a la plaça de Pau Casals i ha estat impulsat des del Banc del Temps amb voluntat de promoure l’intercanvi com una acció o activitat que esdevingui una quotidianitat al municipi.

La iniciativa ha sorgit de les demandes de les persones usuàries del Banc del Temps que han decidit impulsar aquest intercanvi de roba i complements en bon estat seguint la línia d’intercanvi de serveis i coneixements d’aquest col·lectiu.

El Mercat, que és obert a tothom, compta amb el suport de l’Ajuntament, que des de fa temps promou activament projectes considerats d’economia social i solidària i que beneficien de forma directa a la ciutadania. En aquest cas s’aposta pel foment de la reutilització i el reciclatge per donar una segona vida a objectes i peces que ja no s’utilitzen però que segur poden interessar o utilitzar altres persones a través de l’intercanvi. Alhora és una bona manera de fomentar tant el consum conscient i responsable, com la prevenció de residus.

Amb el Mercat es vol fomentar la cultura de l’intercanvi i la reutilització i convertir el proper diumenge en una festa de l’intercanvi. Per aquest motiu durant el matí s’han programat també tallers on s’ensenyaran tècniques i múltiples possibilitats per donar noves utilitats a la roba com el patchwork, trapillo, tapissar, etc.    


                                           

Etiquetes: 
Categories: 
Reciclatge/Residus

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Santa Margarida i els Monjos ha acordat l’aprovació provisional d’un pla especial urbanístic per a la regulació de les condicions que hauran de regir les possibles futures instal·lacions d’energia renovable fotovoltaica en cas que es vulguin posar al terme municipal

Notícia

L’Ajuntament de Torrelles de Foix amb el suport de la Mancomunitat Penedès-Garraf i la Diputació de Barcelona, inicia la campanya “Raons de pes” que fomenta la compra a granel en el comerç local per reduir els envasos d’un sol ús.

Notícia

El Molí del Foix, el centre d'interpretació històrica i natural de Santa Margarida i els Monjos, ha realitzat una sèrie d'activitats durant el mes d'octubre per parlar sobre l'aigua.

Butlletí