Water Reuse Conference

dilluns, 13 juny, 2016 - 00:00 a dimarts, 14 juny, 2016 - 23:59
Hotel Vincci Marítimo 4
Geolocation

El projecte Demoware ha treballat per demostrar la viabilitat tècnica de tecnologies innovadores per a la recuperació d'aigües residuals i la reutilització juntament amb les opcions avançades de monitorització. A més, el projecte està promovent la comercialització d'esquemes de reutilització d'aigua.

Els dies 13-14 de juny es durà a terme a Barcelona una conferència organitzada per Demoware que pretén oferir un lloc on intercanviar experiències en projectes de reutilització de l'aigua dels aspectes de govern a les limitacions legals i que inclou tots els aspectes tècnics relacionats.

Aquesta conferència s'encarregarà d'unir l'investigador, els serveis d'aigua i les empreses per tal d'augmentar les oportunitats de negoci. Tots els assistents tindran l'oportunitat d'explicar els seus projectes a l'audiència de la conferència a l'aparador de les tecnologies de reutilització d'aigua.

Més informació i inscripcions.


 

Municipis: 
Categories: 
Aigua

Relacionats

Acte
27/05/2024 - 10:00
AULA MAGNA Universitat de Barcelona. Edifici Històric, Plaça Universitat, Gran Via de les Corts Catalanes, 585 Barcelona
Article

La cinquena convocatòria de “La ciutat proactiva”, el repte per a l’ecosistema innovador de la ciutat, se centra en la sequera i l’escassetat d’aigua, i com les ciutats poden tenir un paper central en la millora de la qualitat de vida de les persones. 

Butlletí