“Ens correspon el lideratge i suport a les entitats locals per assolir les fites ambientals que ens marca Europa”

Periodista
29/02/2016 - 12:47

Immaculada Costa és vicepresidenta de la Xarxa i Diputada de la Diputació de Tarragona. Arrel de la 16a Assemblea ens parla del paper de la Xarxa com a coordinadora de les administracions locals en l’àmbit del medi ambient i la sostenibilitat i dels  reptes de futur de la Diputació de Tarragona en aquest àmbit.

 


 

Relacionats

Article

Publicats els resultats de la sisena edició d’aquesta campanya de conscienciació i bones pràctiques per a l’estalvi d’energia i aigua i la reducció d’emissions de l’Ajuntament de Barcelona.

Notícia

L'Ajuntament de Cabrera de Mar ha fet un pas més cap a la sostenibilitat i la reducció de despesa en matèria d'energia mitjançant la instal·lació de 38 plaques fotovoltaiques al sostre del gimnàs municipal. Aquesta iniciativa ha estat possible gràcies a una subvenció aconseguida de 40.000 € , atorgada per la Diputació de Barcelona

Notícia

El Pla Clima Escola Barcelona consisteix en un seguit d’actuacions de climatització per millorar el confort tèrmic de l’alumnat i els professionals dels equipaments educatius i afavorir la descarbonització i l’autoconsum. 

Butlletí