Manifest per l'educació ambiental per al desenvolupament sostenible a Europa

17/02/2016 - 20:03

Les associacions i institucions implicades en l'educació ambiental per al desenvolupament sostenible (EADS) han elaborat un manifest amb una sèrie de propostes per tenir una EADS ambiciosa a Europa, atès que els compromisos i les mesures presos en aquest camp pels estats segueixen sent ara per ara massa escassos.

L’educació ambiental per al desenvolupament sostenible (EADS) es molt necessària. Diversos textos oficials europeus i internacionals la reconeixen des de fa temps i conviden els països membres a prendre mesures.

Categories: 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

Del 22 al 28 d'abril d'aquest 2024 se celebra a Catalunya la Setmana Sense Soroll que promou mesures i iniciatives en el marc de la prevenció de la contaminació acústica, com ara la difusió, sensibilització i l’educació ambiental, amb l’objectiu de donar visibilitat a les eines de gestió i control, així com impulsar la col·laboració entre administracions amb diferents responsabilitats i/o competències en la matèria.

Butlletí