Cornellà convoca subvencions per energies renovables i iniciatives d'estalvi d'aigua

El pressupost màxim a atorgar ascendeix a 32.720 euros, i es podran presentar sol·licituds fins el 15 de setembre
Font: Aj. Cornellà
01/06/2009 - 00:00

L'ajuntament de Cornellà ha aprovat, per novè any consecutiu, la convocatòria de subvencions per instal·lacions de fonts alternatives energia i que enguany té com a novetat important que també es podrà subvencionar les instal·lacions de reaprofitament d'aigües grises i pluvials que s'executin en edificis situats en el terme municipal de Cornellà de Llobregat que es facin durant l'any 2009. Les bases de la convocatòria defineixen el conjunt de condicions a seguir per a la sol·licitud, tramitació, concessió, justificació i cobrament d'aquest ajut.

En el cas de entitats, administracions i comunitats de propietaris es pot arribar a atorgar el percentatge màxim del 75% del pressupost presentat. Les subvencions a persones físiques no podrà excedir del 35% del pressupost total ni l'import de 2.500 euros.

Fins ara, aquestes subvencions han ajudat a les següents instal·lacions solars: energia fotovoltaica i tèrmica en els IES de Cornellà, en el Gremi d'Instal·ladors, fotovoltaica en la Seu Comarcal CCOO i tèrmica en dos cases particular del c/ Rubió i Ors i del c/ Bonveí. Encara que totes les instal·lacions són de producció més aviat modesta, representen eines educatives importants dintre d'un model de desenvolupament sostenible, asseguren des del consistori.

El pressupost màxim a atorgar ascendeix a 32.720 euros, i es podran presentar sol·licituds fins el 15 de setembre de 2009. Les bases es poden sol·licitar al departament de Medi Ambient i Sostenibilitat de l'ajuntament (93 475 87 18 / medi_ambient@aj-cornella.cat) i es podran consultar a través del web del municipi.

Relacionats

Notícia

Del 2019 al 2023, el Consistori ja ha reduït 252.534 metres cúbics d'aigua en el consum municipal

Notícia

Les Comunitats Energètiques són grups de persones que s’uneixen per generar i consumir energia de manera local i col·lectiva. És un element clau de la Transició Energètica perquè fomenta l’empoderament de la ciutadania, l’eficiència energètica i el consum d’energia renovable, alhora que genera comunitat. A Cornellà de Llobregat volem crear una primera Comunitat Energètica. Et vols sumar?

Butlletí