Centre de Recursos Barcelona Sostenible

16/04/2002 - 00:00

Aquest centre de l'Ajuntament de Barcelona està adreçat a totes les persones que vulguin conèixer els recursos i les bones pràctiques que els poden permetre respondre positivament als reptes de la sostenibilitat. Es tracta d'un lloc que ofereix la informació i l'assessorament necessaris per conèixer la gran diversitat d'opcions i solucions que avui tenim a l'abast per viure sense deteriorar el nostre entorn. També vol ser un espai on la ciutadania pugui aportar i intercanviar idees per anar avançant en aquest camí.

A les seves instal·lacions, cada àmbit temàtic inclou dos plafons: un amb dades sobre la situació actual a Barcelona i un altre on, sota el títol 'Fem drecera', s'ofereixen tot un seguit de consells i suggeriments per potenciar el canvi d'hàbits i actituds, així com unes quantes actuacions sostenibles portades a terme a la ciutat de Barcelona.

El Centre de Recursos Barcelona Sostenible també disposa d'un servei de documentació, un espai d'intercanvi i debat, un servei d'assessorament educatiu i una completa programació d'activitats.

Relacionats

Article

En aquest vídeo de l'ACA ens parlem de quin és el camí que ha de fer l'aigua, des que es capta del riu, de l'aqüífer, o bé es rep des d'una dessalinitzadora, abans que arribi a la teva aixeta. Un procés llarg i complex que ens ajuda a prendre consciència del valor que té l'aigua en la nostra vida.

Article

Butlletí