El Masnou

Notícia

Un equip d’Ecovidrio ha posat en marxa la campanya visitant els establiments masnovins per informar-los sobre l’obligació de reciclar i facilitar solucions davant possibles dificultats

 

 

Notícia

L’Ajuntament del Masnou i l’Associació Ecoserveis han signat aquest matí un conveni de col·laboració per tal que l’entitat dugui a terme amb veïns i veïnes del municipi el projecte “Comunitats de veïnatge contra la pobresa energètica”.

Notícia

Els establiments del barri de El Masnou fan la prova pilot d'aquest tipus de recollida, que s'estendrà a la resta del Masnou durant les properes setmanes

Acte
21/10/2017 - 09:00
Arxiu Municipal de Malgrat de Mar (Carrer de Mar 63)
Notícia

Es guanya en eficiència energètica, ja que s'ha aconseguit reduir-ne gairebé el consum en un 75 % i l’estalvi energètic anual serà de 27.845,4 Kwh.

Notícia

La finalització de la fase de diagnosi del Pla de mobilitat urbana i sostenible del Masnou clou amb l’informe dels resultats del procés de participació ciutadana que ha contemplat diferents canals i estratègies per obrir el debat i la reflexió sobre la mobilitat a tots agents socials del municipi.

Notícia

La campanya “El Masnou és casa teva” continua. Des de l'entrada en vigor del nou contracte de recollida de residus i neteja viària han estat diverses les millores que el municipi ha experimentat en aquest àmbit com la pròpia gestió de la recollida de les cinc fraccions de residus, l'augment d'àrees de recollida o la renovació de la maquinària

Notícia

El dijous 7 d'abril, a Can Malet, es va presentar la diagnosi sobre la situació de la mobilitat al municipi, és a dir, les conclusions obtingudes després de la recollida d'informació i del treball de camp amb què es va iniciar el nou Pla de Mobilitat Urbana i Sostenible del Masnou.

Notícia

En el marc del nou contracte de neteja viària i de recollida de residus l'Ajuntament del Masnou està procedint a la col·locació dels nous contenidors i a la retirada progressiva dels contenidors tipus iglú que hi ha ara mateix per a la recollida selectiva de paper i cartró, envasos i vidre.