Més de 16.000 alumnes participaran a les activitats del Consorci de Residus del Vallès Occidentall

11/04/2024 - 18:00

La visita al CTR-Vallès o l’escape room ‘Retorn a la Terra’, els esdeveniments més desitjats per a la canalla

Un curs més, el Programa d’Educació Ambiental del Consorci Residus del Vallès Occidental oferirà activitats en relació amb la gestió dels residus a les diferents etapes educatives. L’entitat comarcal preveu que es realitzin més de 700 activitats al llarg del 2024, arribant a la xifra dels 16.000 participants. Des del passat octubre, ja han participat 428 classes, uns 9.512 alumnes. De moment i fins que no arribi el mes de juny per certificar les expectatives del consorci, es mantenen com a activitats més sol·licitades la visita presencial al CTR-Vallès i l’escape room ‘Retorn a la Terra’.

D’altra banda, prop de 4.000 alumnes han passat per les instal·lacions del Centre de Tractament de Residus i la Planta de Can Barba, per a poder conèixer el procés dels residus des que es generen a casa fins que es recuperen els seus materials. A més, les ciutats de Terrassa i Castellar del Vallès ja s’han implicat al projecte ‘ApS Swap Party’ on l’alumnat de les escoles Pia i El Casal, respectivament, han pogut aprofundir en els seus coneixements sobre la reutilització de la roba per evitar el residu tèxtil.

 


 

Categories: 

Relacionats

Notícia

Sabadell acollirà els propers 1 i 2 de juny la primera Fira del Llibre ecoeditat, una fira organitzada per l’Institut de l’ecoedició que pretén visibilitzar aquells llibres que, tant pel contingut com pel continent, miren de respectar l’entorn.

Acte
01/06/2024 - 00:00
Plaça Doctor Robert, Sabadell
Notícia

L’Ajuntament de Santa Perpètua reorganitza les bateries de contenidors de recollida de residus municipals, redueix els contenidors de resta/rebuig i, en alguns casos, incrementa els contenidors d’envasos.

Butlletí