La Garrotxa comptarà amb illes de contenidors de reciclatge pels actes festius

20/03/2024 - 18:30

El Consell Comarcal de la Garrotxa ha cedit als ajuntaments una illa de contenidors de recollida selectiva de residus, per utilitzar-la en els actes i esdeveniments que es duguin a terme en el municipi, amb l’objectiu d’incentivar i facilitar la separació dels residus i promoure la sensibilització ambiental entre els participants

Les festes i els esdeveniments públics són una font important de generació de residus, molts d’ells evitables i que cal prevenir, però també dels quals cal fomentar-ne la selecció i el reciclatge.

Aquestes illes tenen 4 contenidors petits degudament senyalitzats i destinats a la separació dels residus de matèria orgànica, envasos lleugers, paper i cartró i fracció resta.
 


 

Municipis: 
Categories: 

Relacionats

Notícia

Des del 6 de novembre Sant Pere de Torelló s’incorpora a la llista de municipis que deixen el sistema de recollida de residus amb contenidors i passen al sistema de recollida porta a porta.

Notícia

Després d’haver-se instaurat amb èxit als barris de Bruguers, La Sentiu i Les Panes, la recollida de residus porta a porta arriba ara al centre de Gavà.

Notícia

Durant aquest període inicial de dos mesos, el municipi ha aconseguit una taxa de recollida selectiva del 61,60%, una xifra notablement superior al 42,93% registrat durant tot l’any 2023.

Butlletí