Fira de la Terra de Rubí

dissabte, 20 abril, 2024 - 10:00 a 14:00
Avinguda Barcelona, plaça Pearson i plaça Nova Estació. Rubí

El Dia de la Terra, 22 d’abril, té per objectius ampliar i diversificar el moviment ambiental per construir un medi ambient saludable i sostenible, abordar el canvi climàtic i protegir la Terra per a les generacions futures.

Amb aquestes intencions, Rubí se sumarà, un any més, a aquesta commemoració amb un programa d’activitats que vol donar a conèixer i reivindicar l’entorn natural del municipi.

Torna la Fira de la Terra amb el tradicional mercat i les seves activitats per a tots els públics. Hi trobaràs representants de la pagesia de Rubí i alguns dels establiments verds que ens permeten fer un consum més responsable a la ciutat. A més, t’esperen interessants propostes organitzades per algunes de les entitats i els serveis de la ciutat en què mostren el seu compromís ambiental i la presència de la unitat mòbil de Ràdio Rubí, que s'ocuparà de l'ambientació musical de la fira.

PROGRAMA

 


 

Etiquetes: 
Categories: 
Ecològic

Relacionats

Acte
20/04/2024 - 00:00
Rubí
Notícia

Prop d’una seixantena d’activitats programades tindran lloc del 20 al 28 d’abril i inclouran esdeveniments ja consolidats com la Fira de la Terra o la visita a les masies de la ciutat.

Notícia

Sabadell acollirà els propers 1 i 2 de juny la primera Fira del Llibre ecoeditat, una fira organitzada per l’Institut de l’ecoedició que pretén visibilitzar aquells llibres que, tant pel contingut com pel continent, miren de respectar l’entorn.

Butlletí