cobertes verdes

Notícia

Una de les estratègies que impulsa l’Ajuntament per fer front a l’emergència climàtica és la implantació de cobertes verdes, per millorar la qualitat de vida dels ciutadans. El protocol, promogut per l’Institut del Paisatge Urbà i Qualitat de Vida, té per objecte ampliar el nombre de cobertes verdes en edificis municipals.

Notícia

El segon concurs de cobertes verdes promou la implantació de més terrats verds a la ciutat amb la participació i el lideratge de la ciutadania. L’objectiu és fer una ciutat més habitable, saludable, sostenible i autosuficient i contribuir a millorar la qualitat de l’aire i regular la temperatura davant l’emergència climàtica. La transformació de les deu cobertes guanyadores suposarà una ampliació del verd urbà de 2.055 metres quadrats dels quals gaudiran un total de 362 habitatges.

Notícia

Es tracta del primer projecte finalitzat dels deu que van guanyar el concurs de cobertes verdes. La resta de cobertes guanyadores del concurs celebrat el juny de 2017 estan en procés de construcció i es preveu que finalitzin al llarg de l'any vinent.

Article

Projectada per a la primavera de l’any 2019, la nova superfície enjardinada de 7.100 metres quadrats del museu esdevindrà un espai d’observació, estudi i investigació lligat a la natura i al paisatge mediterrani.

Article

L’Ajuntament de Barcelona subvencionarà les propostes guanyadores, que rebran una subvenció del 75 % del cost

Notícia

L’Ajuntament de Barcelona incrementarà 44 hectàrees de verd entre 2015 i 2019, i en 165 hectàrees a l’horitzó 2030

Article

La Universitat Pompeu Fabra (UPF) ha transformat la coberta de l’edifici Mercè Rodoreda del campus de la Ciutadella en un espai verd.