Formació sobre cobertes verdes - ASESCUVE

dimarts, 28 juny, 2022 - 16:00 a dijous, 30 juny, 2022 - 17:00
En línia

 

Amb la voluntat de promoure les cobertes verdes i els jardins verticals ASESCUVE programa un nou curs online sobre aquest tipus de construccions.

El dia 28 de juny es parlarà sobre cobertes verdes, el dia 29 de jardins verticals i el dia 30 hi ha una ponència sobre impermeabilització de cobertes i una altra sobre els errors més freqüents a la instal·lació de les mateixes.

El cost de la formació és de 40 € si la inscripció és un sol dia, de 80 € si la inscripció és de dos dies i 100 € si s'adquireix el paquet sencer de formació de 3 dies. Per als estudiants s'estableix un preu reduït de 15 € per a un dia, 30 € per a 2 dies i el 3r dia de formació gratuït si es tria la formació completa. És imprescindible presentar el carnet destudiant. La formació és gratuïta per als socis de ASESCUVE. La no-assistència a la Jornada no dóna dret a la devolució de l‟ingrés.

Inscripcions

Les places són limitades, es confirmarà la inscripció a la jornada mitjançant un correu electrònic.

Més informació i programa


 

Organitzador: 
Asescuve
Etiquetes: 
Categories: 
Bioconstrucció

Relacionats

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.
Notícia

Durant el mes de maig es va aprovar l'adhesió de l'Ajuntament d'Olivella al Pla d'Acció del Pacte d'Alcaldes per l'Energia Sostenible i el Clima (PAESC).

Notícia

Es tracta d'espais, tant interiors amb climatització com exteriors · Estan pensats perquè la ciutadania es pugui refugiar de les temperatures extremes dels mesos més càlids i davant d'episodis d'onada de calor · Recordem que els darrers dies hem viscut diverses situacions de Prealerta el Pla de Protecció Civil per risc de calor intensa.

Butlletí