“No hem tornat als nivells de contaminació pre-Covid”

Jaume Targa és director de la consultora 4sfera Innova.
Periodista. Cap de redacció de continguts propis de Sostenible.cat
27/11/2023 - 16:01

Jaume Targa és director de la consultora 4sfera Innova.

 

 


 

Jaume Targa és director de la consultora 4sfera Innova. Ens explica, durant la conversa amb Sostenible.cat, com la majoria de ciutats de Catalunya i Espanya superen els llindars de contaminació ambientals fixats per les directives europees. Això sí: en línies generals, diu, estem anant pel bon camí.

 

Gravació i muntatge: Pere Elías


 

Categories: 

Relacionats

Entrevista
Xavier Querol és professor d’investigació a l’IDAEA-CSIC

Xavier Querol ens parla de les morts prematures per la contaminació de l’aire que respirem i ens proposa algunes mesures per pal·liar la situació de forma urgent.

 
Opinió
Opinió


"Combatre la mala qualitat de l’aire que tenim a Barcelona no significa abandonar el vehicle privat, sinó plantejar-se alternatives més sostenibles i minimitzar les emissions que generem."
 

 
Notícia

Dels contaminants avaluats per la xarxa automàtica de la Generalitat de Catalunya l'any 2022, es compleixen la majoria d’objectius de qualitat de l'aire a la majoria de zones. L’ozó troposfèric (O3) presenten algun incompliment d’algun objectiu de qualitat de l’aire. Les PM10 i el diòxid de nitrogen presenten superacions dels valors límit en un punt de mesurament.

Butlletí