Antonio Turiel: “El creixement econòmic no és compatible amb la preservació ambiental”

Entrevista
06/04/2023 - 14:56

L’Antonio Turiel és un científic i divulgador i vam poder conversar amb ell sobre nous models de desenvolupament econòmic ecològic que assegurin un equilibri entre l'activitat de la societat i el respecte pel medi ambient.

L’Antonio Turiel és llicenciat en Física i Matemàtiques i doctor en Física Teòrica per la Universitat Autònoma de Madrid. Actualment és investigador de l’Institut de Ciències del Mar de Barcelona (CSIC).

Ens trobem amb l’Antonio Turiel després de la seva ponència durant el V Fòrum de Medi Ambient i Món Local que va tenir lloc el 28 de febrer i l’1 de març al TecnoCampus de Mataró, el punt de trobada entre els actors públics i privats per explorar línies de futur en l’àmbit de la sostenibilitat local. Segons ell calen aproximacions per poder desenvolupar nous models de desenvolupament econòmic ecològic que assegurin un equilibri entre l'activitat de la societat i el respecte pel medi ambient.


 

Podeu veure també la seva participació a la taula rodona Repensem la transició energètica?​


 

Relacionats

Article
Donem la volta al planeta en equip

El dissabte 25 de març del 2023, de 20:30 a 21:30, apaga la llum

Acte
25/03/2023 - 20:30
Opinió
Opinió


"Hem entrat en un any decisiu en el camp ambiental. I dir això és ben poc original. Portem molts anys decisius, anys en què calia prendre decisions crucials a nivell mundial i que acabaven amb petits avenços -si és que se’n produïen."
 

Butlletí