“Amb el confinament hem après el vincle entre natura i salut mental"

Elena Pita, directora de la Fundación Biodiversidad

Redacció Sostenible.cat

12/05/2023 - 21:16

Elena Pita és la directora de la Fundació Biodiversitat, que té 24 anys d'experiència en la conservació del medi ambient i treballa per afavorir un canvi de model socioeconòmic que tingui en compte els serveis que ens presta la naturalesa i la importància de preservar-los.

Ens trobem amb ell després de la seva ponència durant el V Fòrum de Medi Ambient i Món Local de la Diputació de Barcelona que va tenir lloc el 28 de febrer i l’1 de març al TecnoCampus de Mataró.

Durant l’entrevista, Pita conversa amb Sostenible.cat sobre els efectes del medi ambient en la salut mental, la consciència dels ciutadans dels reptes als quals s’enfronta la societat, les ciutats model en renaturalització i el possible no acompliment dels Acords de Mont-real.


Podeu veure també la seva participació en la taula rodona sobre La naturalització de les ciutats al V Fòrum.


 

Relacionats

Notícia

Cornellà continua avançant i transformant-se per a afrontar el desafiament de reduir l'impacte mediambiental i aconseguir un entorn urbà més verd, sostenible i saludable, en el marc del projecte estratègic Cornellà Natura.

Article

Santa Coloma de Gramenet millora les zones d’estada i passeig per fer-les més saludables. La inversió més recent a l’entorn del parc fluvial supera els 3.600.000 euros.

Acte
18/10/2023 - 15:30
Nau Bostik. C/Ferran Turné 1-11 Barcelona.

Butlletí