juny 2014

Notícia
El projecte permetrà a persones amb pocs recursos econòmics obtenir aliments de forma gratuïta o a un preu inferior al de venda al públic. La plataforma Mavieici.com ha estat el projecte guanyador del LLGA│Cities Pilot the Future 2014 en la categoria de Sant Cugat.
Notícia
Les activitats, sota el lema "Quan parlem d'estalviar energia i diners, tu tens la paraula", se celebraran entre el 23 i el 27 de juny en més de 100 municipi.
Reportatge

Sostenible publica el primer d' una sèrie de reportatges que vol acostar el complex món de la rehabilitació d'edificis al lector. En successius lliuraments es farà un repàs de la situació jurídico-administrativa tant al nostre país com a la Unió Europea, de la qüestió energètica, dels recursos i materials, del finançament, i s'explicaran alguns casos d'èxit. La rehabilitació és un tema transversal que té conseqüències directes en la sostenibilitat. Cal tenir present que a nivell mundial, els edificis són responsables del 33% de les emissions de (CO2) i del 40% del consum de matèries primeres. D'altra banda, la rehabilitació també és una activitat que pot afavorir l'economia si desplega tot el seu potencial. L'administració pública, i en particular el món local, poden contribuir en gran mesura a aquest objectiu.

Notícia
El Consell Internacional de Coordinació de la UNESCO ha aprovat ampliar l'àmbit de la Reserva de la Biosfera del Montseny més enllà del perímetre actual del Parc Natural, per comprendre tot el territori dels municipis que l'integren.