març 2013

Reportatge

L'Ajuntament de l'Hospitalet de Llobregat, en col·laboració amb el Centre d'Innovació del Transport (CENIT), ha iniciat una prova pilot per concentrar les entregues de mercaderies en un magatzem dirigit per l'empresa logística DHL i distribuir-les als comerços amb vehicles elèctrics. Es pretén, així, evitar el pas de camions de gran tonatge pel centre urbà, descongestionar el trànsit i reduir les emissions contaminants.

Notícia

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, integrada per 234 ajuntaments i 10 administracions locals, ha creat la Comissió de treball d'horts responent a una demanda creixent per part dels ajuntaments per ordenar i donar impuls al debat sobre els horts urbans i socials, un fenomen que en el context actual està prenent una dimensió cada vegada més important.

Notícia
Per primer cop una concessió d'una administració pública està subjecta a una avaluació contínua del grau de compliment, qualitat i satisfacció.
Notícia
Avui, 22 de març, és el Dia Mundial de l'Aigua. La Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, treballa en el foment i el sosteniment de l'estalvi d'aigua per tal de sensibilitzar la ciutadana envers la gestió de l'aigua com a bé patrimonial que és vida i contribueix a la productivitat econòmica i al benestar social.
Notícia
El proper mes de juliol se celebrarà la primera edició del festival de música Bona Nit Barcelona, en el qual la sostenibilitat és un eix més que vertebra tot l'esdeveniment.