febrer 2012

Notícia
L'Ajuntament de Capellades acollirà aquesta setmana l'exposició itinerant "La Nova cultura de l'Aigua" de la Diputació de Barcelona, en el marc de la campanya La Xarxa estalvia aigua i coincidint amb la Fira d'Hivern de Capellades, que tindrà lloc aquest diumenge 4 de març.
Notícia
L'Espai Natural de les Guilleries-Savassona disposa d'un nou itinerari senyalitzat: el Torrent del Lledoner, al municipi de Folgueroles. Es tracta d'un recorregut curt i agradable que connecta les fonts que afloren als marges dels torrents de Folgueroles i del Lledoner.
Entrevista

Joan Puigdollers és Diputat d'Espais Naturals i Medi Ambient de la Diputació de Barcelona i nou president de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Parlem amb ell sobre la nova etapa que obre la Xarxa, arrel de la 12a Assemblea general, marcada sobretot pel repte d'ajudar el món local a sortir de la cojuntura de crisi econòmica.

Notícia
L'alcalde de Sant Boi, Jaume Bosch, i el director de reciclatge d'Aspapel, David Barrio, han signat aquest 22 de febrer la certificació "Tu papel 21", que reconeix públicament la bona gestió del paper i el cartró realitzada per l'Ajuntament de Sant Boi. Aspapel és l'associació espanyola de fabricants de pasta, paper i cartró.
Notícia
Joan Puigdollers, ha estat elegit per unanimitat, nou president de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat