gener 2008

Notícia
'Aquesta sequera serà la situació més crítica que hem patit en democràcia', diu en una conferència
Folch ha advertit que, encara que l'actual període de sequera sigui conjuntural, els problemes de mancança d'aigua esdevindran estructurals en un futur proper si es compleixen les previsions fetes en relació al canvi climàtic.
Notícia
La pionera plataforma municipalista catalana liderada per la Diputació de Barcelona compleix 10 anys
Joan Antoni Barón és el nou president de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, en substitució de Núria Buenaventura. La Xarxa vol continuar treballant, tot esdevenint punt de trobada i intercanvi, i alhora ajudant als ajuntaments a fer front a reptes tan crucials, com el del canvi climàtic. En aquesta línia, s'ha aprovat la Declaració de Manresa+10.
Notícia
És una prova pilot, promoguda per l'Institut Català d'Energia i Fecsa Endesa
Aquests nous equips de mesura serviran per donar a conèixer a cada client individualment el seu consum específic per blocs horaris.
Notícia
El Pla estableix objectius quantificats en la incorporació de criteris ambientals per a adquirir i contractar
En el marc europeu, la contractació de subministraments, serveis i obres en les Administracions Públiques suma 1,5 bilions d'euros anuals, una xifra que representa el 16 per cent del Producte Interior Brut Comunitari.
Notícia
Va acabar diumenge amb una manifestació que va congregar unes 4000 persones
La primera imatge que ha deixat el Fòrum Social Català (FSCat), celebrat aquest cap de setmana a la facultat de filologia de la Universitat de Barcelona, és que s’han superat les expectatives més optimistes de la mateixa organització.
Reportatge
Es combina la quantitat amb la qualitat i es compta amb una aposta política des de fa anys
És, ara com ara, el país del món on més s'utilitza el ferrocarril, fins i tot per davant del Japó.
Notícia
També s'ha reconegut el Grup de Recerca GIR de l'Escola Universitaria d'Igualada de la UPC
Per sisena vegada la secció espanyola d'EUROSOLAR – l'associació Europea per les energies renovables, atorga els Premis Solar a aquelles iniciatives i realitzacions exemplars en el camp de la utilització de les energies renovables a l'estat espanyol.
Notícia
Un dels increments més accentuats s'ha registrat en la recollida de matèria orgànica
A més a més, s'han reduït les tones de residus que es porten a l'abocador, tot i l'increment de la població. 'Es tracta de dades que evidencien el comportament cívic de Sabadell quant als residus en comparació amb altres ciutats de l'entorn' segons l'equip de govern.