Vinyes per calor a Vilafranca del Penedès

11/04/2016 - 09:04

Intervenció de Jordi Cuyàs (projecte Vinyeards for Heat - Vilafranca del Penedès) en el DIÀLEG | El canvi climàtic i els nostres vins celebrat el 4 de Febrer del 2016 a la Sala d'actes del casal d'entitats de Sant Sadurní d'Anoia. Moderació: Maria Josep Picó (periodista) i assessorament científic: Francesc Mauri (meteoròleg).


 

Municipis: 
Alt PenedèsSant Sadurní d'Anoia
Alt PenedèsVilafranca del Penedès
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Amb l'objectiu de promoure la cultura de la sostenibilitat, la innovació i la participació entre els estudiants d’Educació Secundària, Cicles Formatius i Batxillerat, alhora que aproximar els joves al repte ambiental del canvi climàtic i la seva vinculació amb l’activitat vitivinícola tan rellevant a la comarca del Penedès.

Article

S'ha plantat la primera llavor al nou hort urbà del terrat de l'Escola Francesc Macià, situada a tocar de la plaça d'Espanya. Alumnes de 4t de Primària i persones usuàries de la residència i centre de dia Tres Pins (Fundació Sanitària Sant Pere Claver) conrearan aquest hort vertical amb capacitat per a 560 plantes, el segon que s'instal·la en un edifici públic de Sants-Montjuïc.

Article
Mercabarna també disposarà d'electricitat d'origen renovable

Adjudicades les parades per al primer mercat majorista de producte ecològic.

Butlletí