Us atreviu a cuinar amb l’energia del sol?

19/06/2020 - 09:29

I si fóssim capaços de cuinar a casa sense consumir energia? En aquest repte us proposem tres formes de construir una cuina i forn solars.

Com participar-hi?:

Feu fotos i si voleu, també podeu  enregistrar un vídeo de la vostra cuina o forn solar. Poden ser del procés de fabricació o del resultat final, i també de la preparació de la recepta que us proposem i de l’àpat final.

Publiqueu aquestes fotografies  o vídeos en el vostre perfil d’Instagram amb la frase: “#acasaestalviemenergia amb una #cuinasolar/amb un #fornsolar’ i afegiu detalls del procés així com dels àpats que finalment heu pogut cuinar.

Convida 3 amigues o amics perquè acceptin el repte.

I afegiu-hi l’etiqueta #SetmanaEnergia2020 per arribar més lluny.

També podeu difondre tots aquests continguts a través dels vostres canals web, Facebook o Twitter, convidant als vostres companys a participar-hi. Animeu-vos, participeu i apreneu a cuinar sense consumir energia, només la solar! Us sentireu més autosuficients, us ho passareu bé i valorareu la importància de poder tenir accés a l’energia per cuinar. I si compartiu tot això en les vostres xarxes aconseguireu que l’impacte del vostre missatge arribi a més gent! Gràcies!


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

La publicació coral Educación ecosocial a la luz de los siete saberes de Edgar Morin - d'accés gratuït - ha estat coordinada per José Manuel Gutiérrez-Bastida i José Ignacio De Guzmán-Alonso.

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Butlletí