Una aposta pels bolquers reutilitzables a Torrelles de Llobregat

01/08/2021 - 08:00

L’Ajuntament de Torelles de Llobregat cedeix un kit amb tots els elements necessaris per tal que les famílies puguin conèixer el funcionament d’aquests bolquers.

Els pares i mares que vulguin provar els bolquers reutilitzables per al seu nadó, tenen la possibilitat de fer-ho sense cap cost. L’Ajuntament els hi cedeix un kit que consta de 15 protectors (part exterior), 20 absorbents i un paquet de cel·luloses amb l’objectiu que puguin conèixer el funcionament d’aquest nou sistema que suposa una important reducció dels residus que es generen. Els bolquers són de talla única i es poden adaptar a infants que pesin des de 3 a 18 kg, ajustant-ne els tancaments exteriors o mitjançant gomes interiors regulables. 

Amb el lot, es donen a les famílies també unes recomanacions de com fer-ne un bon rentat i manteniment. El kit es pot sol·licitar al departament de Medi Ambient de l’Ajuntament enviant un correu electrònic a l’adreça mediambient@torrelles.cat.


 

Categories: 
Municipis: 
Baix LlobregatTorrelles de Llobregat
Etiquetes: 

Relacionats

Article

Més de 1.800 persones es van passar dissabte per alguna de les 74 parades instal·lades a la plaça de l’Església · En el marc de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus, va apostar un cop més per les 3R (Reduir, Reutilitzar i Reciclar)

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Article

Banderes Verdes premia l’esforç de l’hostaleria local i dels ajuntaments amb el reciclatge d’envasos de vidre i la lluita contra el canvi climàtic · 215 bars, restaurants i guinguetes de la localitat s’han sumat enguany a la iniciativa en col·laboració amb l’Ajuntament de Castelldefels i Ecovidrio · La ciutat la va guanyar per primer cop l’any 2021

Butlletí