Trucs per estalviar energia

Font: TV3

14/06/2016 - 14:17

 

Aprèn a estalviar energia de la mà d’un vídeo didàctic del programa Divendres, de TV3, on ens ensenyen consells pràctics i fàcils per a reduir el consum energètic a les nostres llars.

El tècnic de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Enric Coll, explica com actuar de manera més sostenible i poder generar estalvi energètic i econòmic a les nostres llars.

Llegir correctament les factures de la llum i adaptar les nostres tarifes al consum real de casa nostra, assessorament sobre la tria de bombetes més adients, saber quines són les franges horàries on l’energia té un preu més assequible o quins són els electrodomèstics i aparells que gasten més, són dels trucs més rellevants que coneixerem en aquest interessant vídeo.

  


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Notícia

La jornada de networking de la Xarxa Barcelona + Sostenible, que es va celebrar el 29 de setembre, va acollir 158 assistents de més de 120 organitzacions de la ciutat que es van aplegar al Born Centre de Cultura i Memòria.

Article

Barcelona Energia apel·la a la lluita contra el canvi climàtic amb l’ús d’energia renovable.

La comercialitzadora pública d’energia 100% renovable de l’àrea metropolitana de Barcelona llança una nova comunicació centrada a conscienciar sobre la necessitat de revertir els efectes de l’escalfament global.

Butlletí