Trucs per estalviar energia

Font: TV3

14/06/2016 - 14:17

 

Aprèn a estalviar energia de la mà d’un vídeo didàctic del programa Divendres, de TV3, on ens ensenyen consells pràctics i fàcils per a reduir el consum energètic a les nostres llars.

El tècnic de la Gerència de Serveis de Medi Ambient de la Diputació de Barcelona, Enric Coll, explica com actuar de manera més sostenible i poder generar estalvi energètic i econòmic a les nostres llars.

Llegir correctament les factures de la llum i adaptar les nostres tarifes al consum real de casa nostra, assessorament sobre la tria de bombetes més adients, saber quines són les franges horàries on l’energia té un preu més assequible o quins són els electrodomèstics i aparells que gasten més, són dels trucs més rellevants que coneixerem en aquest interessant vídeo.

  


 

Relacionats

Opinió

Les alternatives inclourien la defensa dels serveis públics i els béns comunitaris, en la seva titularitat, gestió i provisió; per garantir que les cures i els serveis relacionats estiguin coberts per a tots. Per assegurar les sobiranies sobre els recursos, com és l’alimentària i l’energètica. I per preferenciar, en definitiva, nous models i opcions des dels ecofeminismes i des de l’economia feminista, ecològica, social i solidària.

Article

La Xarxa va ha aprovat a la 20a Assemblea general, celebrada via telemàtica el 15 de setembre del 2020; la Declaració per una recuperació verda i socialment justa. Aquest compromís per una recuperació verda, justa i perdurable, ha d’incloure l’ambició de la neutralitat climàtica, la transició energètica, l’economia circular, la mobilitat sostenible, un espai públic obert a les persones, la biodiversitat urbana, un sistema alimentari just i l'educació ambiental com a eina essencial de resposta a la crisi. Tots aquests àmbits d’actuació ofereixen solucionsals reptes ambientals i socials i oportunitats d’estímul econòmic.

Notícia

L’increment de la capacitat dels diferents tipus de sòls per absorbir i emmagatzemar carboni és una de les accions que es poden aplicar per mitigar els efectes del canvi climàtic

Butlletí