Tiana, vila sense plàstic

Ja disposa de bosses compostables als dispensadors per la recollida d’excrements de gossos.

Font: Ajuntament de Tiana i La Local Tiana

20/12/2019 - 08:00

El ple de novembre de l'Ajuntament de Tiana ha aprovat per unanimitat eliminar els plàstics d’un sol ús en els edificis municipals i a les activitats organitzades per l’ens públic.

La moció insta a l’Ajuntament a que tota activitat organitzada directament pel consistori tingui prohibit utilitzar plàstic d’un sol ús a partir de l’any 2020, en consonància amb les directives europees.

També demana que en dependències i serveis municipals, així com esdeveniments organitzats o on col·labori l’Ajuntament, es faci servir vaixella reutilitzable o en tot cas biodegradable, s’eviti sempre que es pugui l’aigua envasada i s’eliminin els gots de plàstic d’un sol ús. En el seu lloc, s’apostarà per gots de vidre, plàstic dur reutilitzable i de compostatge.

A més, també demanen que l’Ajuntament promogui aquesta iniciativa entre els comerços i diferents serveis públics com ambulatoris, escoles, etc.

De la mateixa manera, volen que col·labori amb les entitats per tal que incorporin mesures d’eliminació dels plàstics d’un sol ús en les seves activitats. 


Categories: 
Municipis: 
MaresmeTiana

Relacionats

Article

Els mercats municipals de Sant Joan Despí -mercat de Les Planes i mercat del Centre- participen a la campanya Mercats Sostenibles de la Diputació de Barcelona, que consciencia a les persones usuàries dels mercats sobre la importància de reduir els envasos d’un sol ús.

Article

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

Article

El projecte Orgànica circular Mataró aprofita les restes de menjadors escolars com adob dels cultius de les Cinc Sénies

Butlletí