Taller "Campanyes d'estalvi d'aigua"

Redacció
31/10/2011 - 00:00

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua presenten i ofereixen als municipis un paquet de recursos i materials per continuar impulsant campanyes de sensibilització ciutadana sobre l'estalvi domèstic d'aigua.

L'objectiu és promoure petites actuacions de sensibilització, coordinades, per continuar promovent l'estalvi i gestió eficient de l'aigua en l'àmbit domèstic, per tot el territori de la Xarxa; i generar un marc comú de coordinació, col·laboració i suport en l'execució de les campanyes a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Per aquest motiu, el Grup de treball de gestió de recursos hídrics convocar aquesta jornada amb els objectius següents:

1. Presentar als ens locals el paquet de recursos per impulsar campanyes d'estalvi d'aigua: productes, suport, condicions, terminis de petició i execució...

2. Exposar casos pràctics i idees per a activitats municipals de sensibilització sobre estalvi domèstic d'aigua.

3. Aportar coneixement i reflexions sobre com aplicar campanyes d'estalvi d'aigua en el nou marc de restriccions pressupostàries.

4. Treballar sobre espais i necessitats de coordinació per desenvolupar les actuacions de sensibilització per part dels municipis.

Podeu realitzar la inscripció aquí

 

Relacionats

Article

“L’Aguait”, un element d'arquitectura efímera per al Camí del Riu.

Article

El Consell Comarcal d’Osona activa una campanya per mirar de paliar els efectes de la sequera actual i dels propers mesos.

Article

El tema del concurs és “OBJECTIU ZERO RESIDUS. REDUÏM, RECICLEM, REUTILITZEM”.

Butlletí