Taller "Campanyes d'estalvi d'aigua"

Redacció
31/10/2011

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua presenten i ofereixen als municipis un paquet de recursos i materials per continuar impulsant campanyes de sensibilització ciutadana sobre l'estalvi domèstic d'aigua.

L'objectiu és promoure petites actuacions de sensibilització, coordinades, per continuar promovent l'estalvi i gestió eficient de l'aigua en l'àmbit domèstic, per tot el territori de la Xarxa; i generar un marc comú de coordinació, col·laboració i suport en l'execució de les campanyes a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Per aquest motiu, el Grup de treball de gestió de recursos hídrics convocar aquesta jornada amb els objectius següents:

1. Presentar als ens locals el paquet de recursos per impulsar campanyes d'estalvi d'aigua: productes, suport, condicions, terminis de petició i execució...

2. Exposar casos pràctics i idees per a activitats municipals de sensibilització sobre estalvi domèstic d'aigua.

3. Aportar coneixement i reflexions sobre com aplicar campanyes d'estalvi d'aigua en el nou marc de restriccions pressupostàries.

4. Treballar sobre espais i necessitats de coordinació per desenvolupar les actuacions de sensibilització per part dels municipis.

Podeu realitzar la inscripció aquí

 

Relacionats

Article
Nova campanya de foment de la recollida de residus d'aparells elèctrics i electrònics

Coincidint amb el Black Friday, l’Agència de Residus de Catalunya inicia accions de conscienciació i sensibilització en centres comercials, botigues d’electrodomèstics, biblioteques, places públiques i xarxes socials, per allargar la vida d’aquests aparells i dipositar-los als punts de venda

Article

L’equip de projecte Fem Pinya contra el canvi climàtic ha llançat una guia interactiva i de bones pràctiques i un programa de capacitació per a persones que treballen en equipaments culturals de municipis de l’Àrea Metropolitana (programadors/res, talleristes i usuaris/es finals dels centres cívics) amb l'objectiu de proposar maneres i eines per facilitar aquesta transició a través dels agents culturals de la ciutat.

Article

Recircula Challenge es una competició promoguda pel Hub Recircula UPC-AMB de l'Escola d'Enginyeria de Barcelona Est (EEBE) que repta a equips d'estudiantat universitari a proposar solucions a reptes reals i urgents de l'economia circular.

Butlletí