Taller "Campanyes d'estalvi d'aigua"

Redacció
31/10/2011

La Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, l'Àrea de Territori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona i l'Agència Catalana de l'Aigua presenten i ofereixen als municipis un paquet de recursos i materials per continuar impulsant campanyes de sensibilització ciutadana sobre l'estalvi domèstic d'aigua.

L'objectiu és promoure petites actuacions de sensibilització, coordinades, per continuar promovent l'estalvi i gestió eficient de l'aigua en l'àmbit domèstic, per tot el territori de la Xarxa; i generar un marc comú de coordinació, col·laboració i suport en l'execució de les campanyes a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat.

Per aquest motiu, el Grup de treball de gestió de recursos hídrics convocar aquesta jornada amb els objectius següents:

1. Presentar als ens locals el paquet de recursos per impulsar campanyes d'estalvi d'aigua: productes, suport, condicions, terminis de petició i execució...

2. Exposar casos pràctics i idees per a activitats municipals de sensibilització sobre estalvi domèstic d'aigua.

3. Aportar coneixement i reflexions sobre com aplicar campanyes d'estalvi d'aigua en el nou marc de restriccions pressupostàries.

4. Treballar sobre espais i necessitats de coordinació per desenvolupar les actuacions de sensibilització per part dels municipis.

Podeu realitzar la inscripció aquí

 

Relacionats

Article

L’any passat, durant els mesos de gener, febrer i març de 2019, el centre d’informació La Mongia va exposar el treball “Les fonts del Montseny”, un recull obra del Dr. Oscar Farrerons i el fotògraf Adrià Corella. Es tracta d’un ambiciós projecte viu que vol recollir totes les fonts del massís del Montseny.

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Article

Primer documental, d'una sèrie de vuit càpsules de cinc minuts de durada cadascuna que aprofundeixen en les particularitats d’aquesta espècie tan enigmàtica, Calotriton arnoldi, que només habita al Montseny i que està considerat l’amfibi més amenaçat de l’Europa occidental. S’hi reflecteixen, entre d’altres aspectes, el funcionament dels centres de cria, l’alliberament d’exemplars, la recerca, les actuacions per millorar l’hàbitat, la problemàtica de les malalties infecciones en amfibis o les accions d’educació ambiental.

Butlletí