Talent Campus d’Acció Climàtica a Sabadell

Obertes les inscripcions per al primer campus d’estiu d’activisme climàtic a Sabadell
15/03/2022 - 09:47

El Talent Campus d’Acció Climàtica es durà a terme a l’ESDI i s’adreça a estudiants universitaris de disseny, comunicació i ciències ambientals

Fins al 30 d’abril, estan obertes les inscripcions per participar en la primera edició del Talent Campus d’Acció Climàtica, que tindrà lloc de l’11 al 15 de juliol al campus Sabadell de l’ESDI-URL. Aquesta iniciativa, coorganitzada per l’Ajuntament de Sabadell i l’ESDI, s’adreça a estudiants universitaris de disseny, comunicació i ciències ambientals que estiguin interessats a endinsar-se en l’activisme climàtic.

El campus tindrà una durada de 40 hores i comptarà amb espais d’aprenentatges diversos com els tallers dinàmics o les xerrades en petit format, i culminarà amb la creació d'una campanya d'activació climàtica conjunta. Durant el transcurs del projecte, es presentaran diverses eines, metodologies i reptes per fer front a la cada vegada més necessària transició ecològica.
 

Adreçat a estudiants

El Talent Campus es dirigeix especialment a estudiants dels graus en Ciències Ambientals, Comunicació, Disseny o titulacions similars, amb el 75% dels crèdits aprovats en el moment de fer la inscripció. Per inscriure’s, cal accedir a la pàgina web i fer arribar la sol·licitud incorporant un petit CV, l’expedient acadèmic i la justificació del perquè vol cursar aquest campus. A finals de maig, hi haurà la segona fase del procés de selecció.
 

Hi participen 18 ponents

Pel que fa a les xerrades, hi haurà un total de 18 ponents i talleristes de l’àmbit de la ciència, la comunicació i les ciències ambientals, persones referents en la lluita contra el canvi climàtic.

Hi participaran els reconeguts ambientòlegs Ana Villagordo, Kike Molina, Alexis Rossell, Gisela Torrents, Nati Yesares, Marta Escamilla i Marc Gavaldà; el catedràtic del departament de Física Quàntica i Astrofísica de la Universitat de Barcelona Xavier Luri, el responsable de divulgació científica d'ISGlobal i project manager de l'Associació Catalana de Comunicació Científica (ACCC) Raul Toran, el redactor especialitzat en temes científics dels serveis informatius de TV3 Xavier Duran, o el publicista Bernat Sanromà, entre d'altres.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSabadell

Relacionats

Article

El Vallès Occidental inicia una campanya per a sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la situació de sequera i donar consells d’estalvi.

Article

Verificat i el CREAF entrenaran professorat i adolescents en desmuntar mites falsos sobre canvi climàtic

Notícia

Sabadell comptarà amb 7 fonts addicionals d’hidratació dins l’Operació Calor que se sumaran a les més de 200 fonts públiques amb què compta la ciutat

Butlletí