Suma't al repte de fer fora els plàstics

Font: Diputació de Barcelona

16/11/2023 - 12:53

 

Descobreix què pots fer en el teu dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut.

La Diputació de Barcelona promou accions per prevenir la generació de residus plàstics, especialment d'un sòl us, amb accions als mercats municipals i amb recursos educatius que us convidem a conèixer.

L'interactiu Suma't al repte de fer fora els plàstics. Un presentació en format Genially que remarca les accions que podem fer en el nostre dia a dia per reduir els plàstics innecessaris que contaminen els ecosistemes i malmeten la teva salut. Si et pot ser d'utilitat la pots compartir en el teu espai web.

La revista Viure sense plàstics. Un recull de la problemàtica ambiental que comporta el consum massiu de productes que estan embolquellats amb plàstics d'un sol ús.

I les infogràfies Fora plàstics. Posem a la vostra disposició un seguit d'infografies que recullen aspectes rellevants al voltant de la temàtica dels plàstics d'un sol ús. Les infografies remarquen els tipus de plàstics que hi ha i els seus efectes sobre el medi ambient i la nostra salut, la problemàtica dels microplàstics i accions quotidianes que podem fer reduir l'abús d'aquest material.

Us podeu descarregar les infografies:


 

Categories: 

Relacionats

Article

Solsona fomenta la reducció de residus al comerç local. Ho fa amb tres vídeos d’uns 5 minuts que es publiquen al canal de Youtube de l’Ajuntament i a les xarxes socials. Aquest migdia s’ha fet públic el primer, que se centra en comerços d’alimentació. Sentim-ne un fragment:

Article

L'objectiu de la Setmana Europea de la Prevenció de Residus és organitzar durant una mateixa setmana i arreu d'Europa, accions de sensibilització sobre la prevenció de residus.

Butlletí