Si vols ajudar, només has de reciclar!

20/05/2020 - 09:00

Amb l’eslògan ‘Si vols ajudar, només has de reciclar’ els diners que s’estalviïn en la recollida de residus es destinaran a combatre els efectes de la crisi sanitària.

La Regidoria de Medi Ambient de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha editat aquest vídeo que proposa combatre els efectes negatius de la Covid-19 en l’economia municipal i domèstica a través del reciclatge. 

Medi Ambient explica que «buidar un contenidor de rebuig (gris) té un cost molt elevat», mentre que «per buidar un de marró, rebem diners». Igualment succeeix i s’estalvien recursos si es reciclen la resta de fraccions: plàstics i envasos, vidre i cartró. La Regidoria detalla en aquest muntatge que el Consistori destina un milió d’euros a la gestió de residus i que reciclant de manera correcta més es podrà ajudar a les persones afectades per la Covid-19 i també al medi ambient.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSanta Perpètua de Mogoda

Relacionats

Notícia
Qui recicli més, pagarà menys

Aquest dilluns 19 de febrer comença el nou sistema de recollida de residus porta a porta amb identificador xip i els nous cubells

Article

#ReciCLAR és la nova campanya que impulsa la Generalitat de Catalunya amb @ecoembes i @ecovidrio. És clar, és massa evident per no fer-ho. Diposita cada residu on toca.

Notícia

El ple municipal de l'Ajuntament de Sant Cugat del Vallès d’aquest mes de desembre ha aprovat la licitació del nou contracte de servei de neteja viària i recollida i transport de residus.

Butlletí