Setze ajuntaments del Vallès Oriental estalviaran prop de 17.000 € al mes en conjunt amb la reducció de la potència contractada

S’ha reduït la potència a equipaments tancats per la COVID-19
25/06/2020 - 09:33

Setze ajuntaments es van interessar per la proposta del Servei Comarcal de Gestió Energètica i Aigua (SCGEA) del Consell Comarcal del Vallès Oriental d’ajustar la potència contractada en aquells equipaments que estaven tancats per la COVID-19.

Des del Servei ja s’han tramitat les reduccions de la potència contractada a 24 edificis culturals, 36 escoles, 24 edificis esportius i 10 edificis administratius.

ls municipis on s’han tramitat els canvis són Canovelles, Cànoves i Samalús, Cardedeu, la Llagosta, les Franqueses del Vallès, Gualba, Lliçà de Vall, Llinars del Vallès, Montornès del Vallès, Sant Antoni de Vilamajor, Sant Feliu de Codines, Sant Fost de Campsentelles, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Palautordera, Vallgorguina i Vallromanes.

Des del Consell Comarcal s’han fet tots els tràmits necessaris per als ajuntaments que  ho han confirmat, tant per reduir potències com després per recuperar-les.

En total s’han reduït 4.528 kW de potència contractada, la qual cosa representarà un estalvi de 16.794 euros mensuals entre tots els municipis mentre els equipaments estiguin tancats.

S’ha de destacar que a 28 subministraments no s’ha pogut tramitar les reduccions de potència degut a una incidència en els sistemes interns de l’empresa comercialitzadora d’electricitat, i això ha comportat deixar d’estalviar 6.518 €.

La proposta s’havia fet a 18 ajuntaments amb un estalvi calculat de 25.000 € en conjunt, però finalment han estat 16 els interessats.


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès Occidental
Vallès Oriental
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

L’Ajuntament de Caldes de Montbui ha establert un període de proves per fer més eficient l’enllumenat públic a través del sistema de telegestió que, un cop superat, procedeix a la seva implantació

Article

343 objectes reutilitzats és el balanç de les campanya RNova que el Consorci ha impulsat, en les 25 deixalleries comarcal més la mòbil. 

Article

La Regidoria de Canvi Climàtic i Transició Energètica ha realitzat aquest estiu dos projectes energètics que han comportat el canvi de la il·luminació de les escoles públiques i la instal·lació d’una planta fotovoltaica a l’Escola Bernat de Mogoda.

Butlletí