S'estrena un interactiu amb dades i gràfics sobre l'estat del Parc de vehicles de l'Eix de la Riera de Caldes

23/05/2022 - 12:27
Imatge: Diari de Sabadell

Els municipis que conformen l'Eix de la Riera de Caldes han estrenat, amb la col·laboració de la Xarxa d'Observatoris del Desenvolupament Econòmic Local (XODEL) i la Diputació de Barcelona, un espai en línia on consultar les dades més significatives sobre el Parc de Vehicles de l'Eix de la Riera de Caldes.

A través d'aquesta pàgina web interactiva, qualsevol persona es pot informar de la ràtio de vehicles per habitant, sobre quin carburant s'utilitza o quin tipus de vehicle és el més habitual a l'Eix de Caldes. Les dades es poden extreure dels diferents municipis que en formen part com són Caldes de Montbui, la Llagosta, Palau-solità i Plegamans, Polinyà, Sant Feliu de Codines, Santa Perpétua de Mogoda i Sentmenat.

Aquestes dades cobreixen un període d'aproximadament 10 anys i les més recents són de 2021.

Consulteu-les en aquest web.

 

 


 

Categories: 
Municipis: 
Vallès OccidentalSanta Perpètua de Mogoda
Etiquetes: 

Relacionats

Notícia

El Ple de l'Ajuntament de Santa Perpètua de Mogoda ha aprovat el nou Pla de Mobilitat Urbana Sostenible (PMUS) per al període 2023-2028. El PMUS tindrà una vigència de sis anys i planifica un total de 79 actuacions distribuïdes en dotze àmbits.

Notícia

La consulta romandrà oberta al portal de participació ciutadana fins al 13 de març.

Article

El Vallès Occidental inicia una campanya per a sensibilitzar i informar la ciutadania sobre la situació de sequera i donar consells d’estalvi.

Butlletí