Santa Tecla estrenarà enguany un got reutilitzable de les festes

12/06/2017 - 21:36

Les Festes de Santa Tecla de Tarragona comptaran amb un got reutilitzable a partir d’enguany. Serà plàstic i amb el grafisme de la festa, i complementarà el barrilet de la mamadeta.

La consellera de Neteja, Ivana Martínez, ha assegurat que hi estan treballant des de fa temps i que la iniciativa permetrà reduir els residus. Entre els organismes que hi col·laboren hi ha la Fundació Tarragona Smart Mediterranean City. Així, Santa Tecla será la primera festa de Tarragona amb got propi, pero l’Ajuntament té la intenció que sigui habitual.


 

Categories: 
Municipis: 
TarragonèsTarragona
Etiquetes: 

Relacionats

Article

La Diputació de Tarragona presenta un pla per fer front a les pèrdues d’aigua a les xarxes públiques de 120 municipis de la demarcació. 

La institució vol digitalitzar i millorar l’eficiència del cicle integral de l’aigua als municipis de menys de 20.000 habitants que en fan una gestió directa.

Article

Les parades del Mercat Municipal proposen accions de millora per reduir l'ús d'envasos de plàstic d’un sol ús.

Article

La tercera edició dels premis Mercabarna Paco Muñoz contra el malbaratament alimentari ha rebut la participació de 7 iniciatives de diferents entitats, associacions i empreses. 

Aquest any s'han guardonat dos projectes en l'àmbit de la Prevenció del Malbaratament Alimentari i la Innovació Social, quedant deserta la categoria d'Innovació Tecnològica.

Butlletí