Repte per la natura de la Kilian Jornet Foundation

23/09/2022 - 11:59


El 18 d’octubre es commemora el Dia Internacional de Protecció de la Natura
.

Enguany la Fundació Kilian Jornet amb la finalitat de contribuir i impulsar l’educació dels més joves proposa als docents i estudiants dels centres de Catalunya realitzar tres accions durant aquest curs escolar (tardor- hivern- primavera). Aquestes van dirigides a docents i alumnat des d’infantil batxillerat i formació professional.

 


Com es farà?
 

Es proposa a les escoles i instituts de fer equips amb el nombre de components que vulguin. Cada equip es proposarà un repte (per exemple un equip de quatre infants de cicle mitjà es proposa el repte de fer entre tots 8 km corrent a un circuit). Per fer aquest repte, l’equip haurà d’aconseguir donatius per a una actuació de protecció a la natura. Es tracta de col·laborar entre el grup per aconseguir un objectiu i que el seu esforç ajudi a tirar endavant un projecte de protecció a la natura.

Des de la Fundació els enviaran una inscripció i un cop feta, un dorsal, així com eines per fer la recollida de donatius (una eina on-line i una off-line, una guardiola). La inscripció i el repte es poden fer des de l’1 de setembre al 15 d’octubre.

Més informació


 

Relacionats

Article

La Fundació Carulla obre la 45ena edició dels Premis Baldiri Reixac buscant projectes educatius que donin resposta a aquests dos reptes socials a través de la cultura i l'art 

Article

L'informe Planeta Viu 2022, de l'entitat naturalista WWF, demana un acord internacional sobre biodiversitat semblant al de París sobre el clima.

Butlletí