Repte per la natura de la Kilian Jornet Foundation

23/09/2022 - 11:59


El 18 d’octubre es commemora el Dia Internacional de Protecció de la Natura
.

Enguany la Fundació Kilian Jornet amb la finalitat de contribuir i impulsar l’educació dels més joves proposa als docents i estudiants dels centres de Catalunya realitzar tres accions durant aquest curs escolar (tardor- hivern- primavera). Aquestes van dirigides a docents i alumnat des d’infantil batxillerat i formació professional.

 


Com es farà?
 

Es proposa a les escoles i instituts de fer equips amb el nombre de components que vulguin. Cada equip es proposarà un repte (per exemple un equip de quatre infants de cicle mitjà es proposa el repte de fer entre tots 8 km corrent a un circuit). Per fer aquest repte, l’equip haurà d’aconseguir donatius per a una actuació de protecció a la natura. Es tracta de col·laborar entre el grup per aconseguir un objectiu i que el seu esforç ajudi a tirar endavant un projecte de protecció a la natura.

Des de la Fundació els enviaran una inscripció i un cop feta, un dorsal, així com eines per fer la recollida de donatius (una eina on-line i una off-line, una guardiola). La inscripció i el repte es poden fer des de l’1 de setembre al 15 d’octubre.

Més informació


 

Relacionats

Article
Recomanació per Sant Jordi 2024

Un conte la temàtica principal del qual és l’aigua i la sequera, en el context d'uns animalons que viuen a la Fageda d’en Jordà.

Article

El Centre d’Estudis del Mar de Sitges és un equipament d’educació ambiental que divulga i conserva els valors dels ecosistemes marins.

Butlletí