Repte per la natura de la Kilian Jornet Foundation

23/09/2022 - 11:59


El 18 d’octubre es commemora el Dia Internacional de Protecció de la Natura
.

Enguany la Fundació Kilian Jornet amb la finalitat de contribuir i impulsar l’educació dels més joves proposa als docents i estudiants dels centres de Catalunya realitzar tres accions durant aquest curs escolar (tardor- hivern- primavera). Aquestes van dirigides a docents i alumnat des d’infantil batxillerat i formació professional.

 


Com es farà?
 

Es proposa a les escoles i instituts de fer equips amb el nombre de components que vulguin. Cada equip es proposarà un repte (per exemple un equip de quatre infants de cicle mitjà es proposa el repte de fer entre tots 8 km corrent a un circuit). Per fer aquest repte, l’equip haurà d’aconseguir donatius per a una actuació de protecció a la natura. Es tracta de col·laborar entre el grup per aconseguir un objectiu i que el seu esforç ajudi a tirar endavant un projecte de protecció a la natura.

Des de la Fundació els enviaran una inscripció i un cop feta, un dorsal, així com eines per fer la recollida de donatius (una eina on-line i una off-line, una guardiola). La inscripció i el repte es poden fer des de l’1 de setembre al 15 d’octubre.

Més informació


 

Relacionats

Article

OnEarth és una aplicació de realitat mixta, desenvolupada per quatre estudiants de Batxillerat del Col·legi Padre Damián de Barcelona, que pretén desafiar els usuaris a prendre accions concretes per reduir la seva petjada de carboni i protegir el medi ambient.

Article

El llibret "Dades del Medi Ambient a Catalunya" es publica des de l’any 1993 sense interrupcions. Les estadístiques i indicadors ambientals que conté s’actualitzen una vegada a l’any i, generalment, fan referència a l’any anterior al de la publicació, excepte les que presenten una major complexitat de càlcul o de recollida que solen actualitzar-se cada any i mig i, en aquest cas, el decalatge temporal és més llarg.

Article

El Concurs juvenil de curtmetratges Senat pel clima té per objecte fomentar la implicació dels joves creadors en la consecució dels objectius mediambientals de l'Agenda 2030.

Butlletí